Aquest dimarts, 4 d’agost, Bétera ha celebrat un Ple Extraordinari per a poder aprovar definitivament el Pressupost General i la Plantilla de Personal de l’Ajuntament de Bétera per a l’exercici 2020.

A més a més,  també s’ha procedit a la resolució de les al·legacions presentades. En aquest cas, les úniques al·legacions presentades han sigut les de l’Associació de Veïns/es del Camí Paterna. Les recordem en el següent enllaç: al·legacions.

Els portaveu de l’equip de Govern, Manuel Pérez, i les portaveus de Compromís i PSPV-PSOE, Cristina Alemany i MªJosé Ballesteros, respectivament, han intervingut durant el ple per a exposar les seues postures.

Així, Manuel pérez, ha agraït el suport de quasi tots els grups polítics representats en l’Ajuntament, lamentat que no es s’hi haja pogut aprovar per unanimitat. D’altra banda, ha posat en relleu el que representen aquests pressupostos per a la ciutadania de Bétera, en la situació actual en la qual es trobem.

Per la seua banda, Cristina Alemany, ha indicat que el seu partit hi havia votat en contra de l’urgència per les formes en què s’ha convocat aquest ple extraordinari. Però no obstant, ha remarcat que votarien a favor dels pressupostos en benefici de les veïnes i veïns de Bétera.

MªJosé Ballesteros ha explicat de nou el sentit del vot del seu partit indicant que aquests pressupostos “no eres democràtics” com s’anunciaven.

Finalment, l’alcaldessa Elia Verdevío, també ha agraït la col·laboració i el suport de Compromís i Vox per poder fer realitat aquests pressupostos.

A continuació, oferim un vídeo amb les primeres intervencions dels portaveus de cada grup polític.

Per poder conéixer més detalls sobre aquests pressupostos, podeu accedir al següent enllaç: pressupostos 2020

Imprimir article
Comenta aquesta notícia