Les nostres festes patronals estarien a punt de començar, si una pandèmia coneguda com a Covid-19 no hi haguera aparegut a les nostres vides. A causa de les circumstàncies, la festivitat en honor a la Mare de Déu d’Agost a Bétera no es realitzarà. No obstant això, Bétera.com està preparant diverses iniciatives per a continuar mantenint vives les nostres tradicions, encara que siga de manera virtual.

Algunes d’aquestes iniciatives les estem organitzant de manera individual i altres compten amb la col·laboració veïnal. De moment, us donarem a conéixer una iniciativa pròpia i, durant aquests dies, anirem informant-vos de la resta.

La primera de les idees és que, el pròxim 15 d’agost, les nostres Xarxes Socials s’òmpliguen de llum i color, donat que els nostres carrers no ho podran fer com de costum. D’aquesta manera, el nostre equip vol fer dues publicacions especials.

D’una banda, el matí l’omplirem d’imatges de l’acte de “La Rodà” de diferents anys, on el confeti és un dels protagonistes. D’altra banda, la nit l’omplirem d’imatges de “La CordàCoetà” de diferents exercicis.

En aquesta acció volem que tu també participes! Així, qui desitge que les seues imatges formen part d’aquests especials, tan sols haurà d’enviar-nos les seues imatges del 15 al matí i del 15-16 a la nit al correu betera@betera.com.

A més a més, totes aquestes publicacions es compartiran a les Xarxes Socials sota el hashtag #omplimlesnostresxarxesdellumicolor, el qual tu també podràs utilitzar per fer més gran aquest moviment.

Les imatges les podeu enviar, des de ja, fins al pròxim 14 d’agost a les 14.00 hores, per poder anar preparant amb temps aquesta iniciativa.

Quina millor manera que aquesta per omplir de llum i color les nostres xarxes?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia