Des de la penya coetera Vol Lliure es va decidir, fa un temps, fer alguna cosa perquè la gent poguera continuar mostrant el seu sentiment incondicional per la Festa encara que no es dugueren a terme a causa de la Covid-19. I és que, estan ben segurs que el sentiment  per les nostres tradicions continuarà intacte a la població de Bétera: l’estima per les Obreres i Majorals, pel confeti, per un tabal i una dolçaina, per una albà, pel barracó, per l’alfàbega, pels coets, pel dia de la Mare de Déu d’agost…. En definitiva, l’estima per allò que som, l’estima pel poble, és incondicional.

En aquest sentit, des de Vol Lliure es va decidir que el coet ha d’estar present als nostres carrers, com any rere any, encara que siga d’una manera simbòlica. Per aquest motiu, Vol Lliure va confeccionar una bandera verda com les nostres alfàbegues. Concretament, es tracta d’una bandera coetera per a penjar als nostres balcons, a les nostres façanes, sobretot en els dies habituals de la nostra festa (del 12 al 22 d’agost). Exactament, banderes que ens recordaran on hem nascut, on vivim, que tots som “Beterans” i que els nostres coets són i seran l’alegria d’un gran poble amb llibertat.

To i que ja hi ha banderes penjades pel poble, encara es pot adquirir una. Totes les veïnes i veïns poden trobar aquesta bandera als següents comerços:

  • BAR JOVI
  • KIOSCO PISTACHO
  • FORN PASTISSERÍA LLISTÓ
  • ESTUDI BESAUDIOVISUAL
A més a més, també la poden demanar per la web de Vol Lliure https://www.vol-lliure.es/, per les pàgines de Xarxes Socials de Vol Lliure en Facebook e Instagram o comunicant-ho a qualsevol soci de Vol LLiure.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia