Dins d’aquesta nova situació, la Colla de Campaners de Bétera està adaptant-se i reprenent a poc a poc la seua activitat.
D’aquesta manera, començarà tornant als campanars per a fer els tocs i voltejos manuals. Hui dimarts, 04 d’agost, ens han fet sabedors que aquest estiu no ens quedarem sense visitar la Torre-Campanar per la nit i contar-nos les històries del campanar de Bétera.
Donat la quantitat de persones que han preguntat a la colla per les visites nocturnes, aquests han organitzat dues visites el divendres 21 d’agost. La primera d’aquestes visites serà a les 22.00 hores i l’altra a les 23.00 hores.
Com no, el grup de visita es redueix a 10 persones i es deurà reservar plaça enviant un correu electrònic a colladecampanersbetera@gmail.com i indicar l’hora que desitgeu assistir. Per una bona realització de la visita, serà obligatori l’ús de la mascareta i seguir el protocol de seguretat sanitària.
Des de la Colla de Campaners de Bétera, informen que tenen molta il•lusió de reprendre les visites per tal d’apropar-nos la història i el secrets que s’amaguen a l’interior de la nostra Torre-Campanar de Bétera.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia