Des de l’Associació de veïns volem denunciar una vegada més que en determinades zones de la nostra Urbanització se segueix sense recollir  les bosses de podes, restes d’estris i andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes aquest matí), situació que provoca situacions lamentables tal com es pot veure en les fotos que adjuntem.

Recordem que són els dilluns quan en teoria, es recullen les podes, bosses i altres estris, a la nostra urbanització, esperem que el “nou oblit” es puga esmenar al més prompte possible i no haver de continuar esperant que passen setmanes perquè les mateixes siguen recollides.

Les fotos que adjuntem demostren que determinades afirmacions sobre la recollida de les bosses de poda i altres estris es queden en meres paraules.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us  perquè utilitzen els mitjans disponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint  a l’ecoparc.

Pel que, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que de manera urgent es done una solució a les situacions ací descrites.

En Bétera a 4  de agosto de 2020

Imprimir article
Comenta aquesta notícia