Aquest dijous, 6 d’agost, l’Ateneu de Bétera raonarà de cinema. A la fresca del corral, els allí presents xarraran sobre el cinema i el clima, ben adient a les temperatures que s’hi acosten. Si us fa goig, a partir de les 22.30 hores, es podreu retrobar amb les millors paraules sobre el cinema i la vida. A més, podreu portar l’entrepà, perquè una hora abans, l’ateneu ja serà obert.

D’altra banda, el dissabte 8 d’agost, l’Ateneu farà la presentació del llibre homenatge a Llorenç Giménez, Conte-Contat. A partir de les 20.00 hores, es durà a terme aquest acte sentit que servirà per fer la cloenda de l’exposició que hi ha des de Nadal. A la presentació han confirmat l’assistència 9 dels autors dels contes, a més de l’editora, que explicaran el què d’un llibre regal al primer contacontes d’aquest país. Allà mateix podreu adquirir el llibre al preu de 10 euros. Els guanys seran destinats a l’associació Carena.

L’aforament del corral és limitat, per normativa, així que també habilitarem la terrassa, i la sala interior, però caldrà seguir els protocols oficials de seguretat: màscara, distàncies, etc. Com ja venim fent, cada activitat pública demana de portar un seguiment d’assistència, per si fóra necessari informar-vos de qualsevol incidència.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia