La nostra redacció encara té alguna idea més que proposar-vos perquè participeu en els nostres especials de festes. Donat que les pròximes setmanes els nostres carrers no tindran l’ambient al qual estem acostumats, estem intentant que les nostres Xarxes Socials irradien tradició i festa.

D’aquesta manera, un altre dels especials que oferirem la pròxima setmana tractarà de les colles de Majorals. Part del nostre equip, ha tingut la sort de realitzar, alguna vegada que altra, articles per als llibrets de festes i l’honor d’haver pogut conéixer a molts dels veïns que més vegades han sigut Majorals. En aquest sentit, tenim informació molt interessant que inclourem d’ells a manera d’homenatge.

No obstant això, tant si has sigut diversos anys com si has sigut només una vegada, també volem que tots aquells veïns que hagen sigut Majorals i desitgen compartir amb nosaltres imatges del seu any o anys de majoralia ens envien un correu a betera@betera.com.

Procediment

Es tracta d’enviar una o vàries fotografies, al correu anteriorment citat, on estiguen la colla de Majorals d’eixe any. Podeu enviar entre una i tres fotos, en el cas que vulgueu enviar-nos de diversos dies. Un exemple que us pot ajudar és el següent: imatge de la colla en l’any del Barracó, imatge de la colla en l’entrada la murta i imatge de la colla en l’hort de les Alfàbegues. De tota manera, és només un exemple, però poden ser d’altres dies.

En el correu és convenient que fiqueu l’any al qual pertany la imatge i tots aquells detalls més que vulgueu aportar curiosos.

La data límit d’entrega és l’11 d’agost a les 20.00 hores.

Aquell que no puga enviar la imatge per correu a betera@betera.com perquè no la tinga digitalitzada i no puga escanejar-la, però vulga que igualment es publique, pot ficar-se en contacte amb nosaltres a través del següent telèfon i t’oferirem una solució perquè pugues formar part de l’especial #majoralsdebeterapassioperlafesta: 679947651 (Carmen).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia