La Mancomunitat Camp de Túria ha preparat una sessió dirigida a joves. Aquesta s’emmarca dins de l’ACORD Camp de Túria, el qual depén de Promoció Econòmica.

La jornada finançada per Divalterra, forma part de la programació del Aula Empresocial de la Universitat de València. Aquesta iniciativa vol donar a conéixer les diferents maneres d’emprendre en l’economia social. la jornada es durà a terme el pròxim 10 de novembre, de 9.30 a 14.30 hores, en el saló multiusos de Llíria. En les pròximes setmanes s’informarà de la manera d’inscripció a l’esdeveniment, el qual serà totalment gratuït.

En la jornada s’introduirà al model cooperatiu com a alternativa a l’emprenedoria juvenil, a través d’un exemple, i de l’explicació teoricopràctica dels aspectes conceptuals i de funcionament de les cooperatives, així com a la forma de constitució i gestió, indicant els avantatges del model social enfront d’altres fórmules d’empresa.

La principal finalitat de la sessió programada és la de donar a conéixer la fórmula d’emprenedoria en cooperatives entre els estudiants i professors/as així com ADL’s de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia