(EFE) La Policía Local de Sant Antoni de Benaixeve ha detingut aquesta setmana a un jove de 19 anys acusat de tractar de posar fi a la vida del seu pare, primer atropellant-lo amb el cotxe i després amb una arma blanca.

El succés es va produir aquest dimarts, al voltant de les 13.45 hores, just a la porta de la comissaria de la Policia Local, i per aquest motiu els agents van poder intervindre per a evitar que continuara l’atac, encara que posteriorment ha sigut la Guàrdia Civil la que s’ha fet càrrec del detingut i de la investigació.

Pel que sembla, el jove va atropellar al pare amb un cotxe i li va deixar tendit en la via pública amb lesions a les cames, i posteriorment es va abalançar sobre ell amb un ganivet de cuina.

Fonts de la investigació han explicat que el pare també anava armat, i que va traure una navalla per a tractar de defensar-se de l’atac del seu fill.

La víctima d’aquesta agressió podria haver incorregut en l’incompliment d’una ordre d’allunyament que pesava sobre ell com acusat d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

El jove segueix detingut com a suposat autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. El pare roman ingressat en un centre hospitalari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia