El programa Estiu Jove de Bétera continua amb les seues activitats dins del mes d’agost. Per això, del 10 a 31 d’agost s’ha preparat un taller de rap. Aquest es pot dur a terme tant de manera presencial o online.La formació “Nacidos de la Tierra” seran els encarregat de realitzar aquest taller.
Les inscripcions es hauran d’efectuar abans del 10 d’agost al correu talleres@nacidosdelatierra.com.

El curs és gratuït i compta amb horari flexible i va dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys.

Nacidos de la Tierra” és un grup format per Kasú (Lima/Perú), Meser (València/Espanya) i El Expecialista (Córdoba/España).

Va iniciar la seua carrera en 2006, quan Kasú, Meser i Malakai (productor i Dj britànic) es van unir per a la realització d’un primer treball en comú. Aquesta mescla d’orígens i estils individuals, que cadascun portava amb si, els va portar a formalitzar l’agrupació amb un nom que havia de transmetre la seua filosofia i la peculiaritat que cada integrant procedisca d’un lloc diferent del planeta, d’ací el nom de “Nacidos de la Tierra“.

El seu primer CD, forjat entre Roma i València, portaria per nom “La Raíz” i comptaria amb 6 cançons on ja es perfilava l’estil personal del grup: Malakai aportava instrumentals potents i rítmiques influenciades per diferents estils musicals que servien d’un matalàs perfecte per al Rap i cant de Meser i Kasú en el micròfon, els qui a més aportaven missatges clars, positius i contundents. “La Raíz” no va tardar a convertir-se en un èxit arribant fins i tot als aconseguir els primers llocs del rànquing de Myspace España l’any 2007.

Ara mateix s’estan llançant progressivament en les plataformes digitals com Spotify, YouTube, Tida, Apple Music etc. les noves cançons pertanyents a el nou treball d’estudi: Vida Nueva, un disc ple de cançons molt més fresques, fusió pura i amb el mateix missatge positiu, reflexiu i potent de sempre. Aquestes cançons demostren l’evolució musical, lírica i personal del grup i el seu compromís amb un missatge que siga constructiu i festiu per igual.

Nacidos de la Tierra” es manté realitzant concerts i activitats, compaginant sempre la música i l’activisme.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia