Fa unes setmanes, una veïna de la Urbanització “La Sima” va enviar-nos una foto denúncia de les condicions de la urbanització La Sima, on ens comentava que “no recollien la poda des de feia més d’un mes”.

En aquest sentit, ens va explicar que “Concretament, cridem a l’empresa de recollida el dia 23 de juny perquè ja feia 3 setmanes que estava sense recollir la poda de la porta de la nostra casa. La xica ens va dir que parlaria amb l’encarregat perquè es recollira, però ha passat més d’un mes i la poda segueix a la porta”, explica aquesta veïna.

Posteriorment a aquesta foto denuncia, la veïna ha tornat a contactar amb nosaltres per a dir-nos que “el mateix dia en què es va publicar l’article els veïns van parlar amb Medi Ambient, els quals van prendre nota de la situació”.

“Ens van dir que parlarien amb l’empresa de fems perquè es recollira al més prompte possible. Doncs bé, he d’informar que hui (10 dies després) segueix sense recollir-se la poda i sense solucionar-se el problema, alguna cosa que em sembla vergonyós, ja que nosaltres si que paguem els impostos. No ens donen cap solució i ja no sabem que fer”, afegeix la veïna.

.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia