Bétera continua acollint sessions de cinema en família per als mesos d’estiu.
Així, demà diumenge 9 d’agost, serà el torn per a la pel·lícula “Padre no hay más que uno 2: la llegada de la suegra“. Aquesta projecció tindrà lloc a les 22.00 hores en la Pista de Futbol de Torre en Conill.
Les projeccions continuaran el cap de setmana pròxim. El dissabte 15 d’agost es podrà gaudir d’aquesta mateixa peça cinematogràfica en l’espai de Fruits Bétera, a les 22.30 hores.
A més a més, el 16 d’agost, la Pista de Futbol de Torre en Conill tornarà a projectar-la a les 22.00 hores.
El preu de l’entrada per a cada sessió és de 4,50 euros.
Aquesta comèdia de FlimAffinity està protagonitzada per: Santiago Segura, Toni Acosta, Loles León, Martina D’Antiochia, Calma Segura, Luna Fulgencio, Carlos González Morollón, Sirena Segura, Leo Harlem, Silvia Abril, Wendy Ramos, Lorena Berdún, José Mota, Florentino Fernández, Cristina Pardo, Carlos Areces, Alberto Chicote, Ainhoa Arteta, Lorenzo Caprile.
Sinopsis: Amb el triomf de l’assistent virtual ‘Conchi’, Javier (Santiago Segura) s’ha convertit en líder del xat de mares i tot marxa sobre rodes. Sembla tindre-ho tot baix control, però la notícia inesperada de l’arribada d’un nou bebé ho posa tot potes enlaire. I per a rematar, arribarà la sogra.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia