El consistori municipal de Bétera ha informat a través de les seues Xarxes Socials oficials, web, APP i ban municipal que l’ús de la mascareta és obligatori i la seua utilització és fonamental per a la protecció de la ciutadania. En aquest sentit, adverteix que la Policia Local sancionarà el seu incompliment.

Així mateix, cal recordar que el 5 d’agost també va fer una crida a la prudència, responsabilitat i sentit comú de tots els veïns i veïnes del municipi a fi d’extremar les precaucions i de complir amb les pautes i recomanacions de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries. Una crida realitzada després que Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana informara a través de la seua pàgina web de l’existència de Covid-19 en l’àmbit social que afecta 4 persones del nostre municipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia