(EFE) Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un jove de 18 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de danys, després de pintar grafitis en diversos vagons del metre i causar, amb ells, danys valorats en més 600 euros. Aquest, sense antecedents policials, ha passat ja a disposició judicial mentre la Policia manté oberta la investigació dels fets.

Els fets van ocórrer sobre les set de la vesprada d’aquest divendres quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’estació de metro de Campament, a Paterna, on pel que sembla s’hauria sorprés diversos joves pintant grafitis en els vagons del metre, segons informa la Prefectura en un comunicat.

A l’arribada dels agents a l’estació de metro, la Sala del 091 els va comunicar que els joves s’havien donat a la fugida, sent un d’ells retingut per dos vigilants de seguretat en un carrer pròxim.

Els policies van esbrinar que moments abans, un grup de tres joves havia estat pintant grafitis en diversos vagons de metre mentre una habitació gravava els fets amb el seu mòbil, eixint aquests fugint a l’arribada dels vigilants de seguretat.

Aquests, després de donar una batuda per la zona, els van reconéixer a la terrassa d’un bar, tornant els mateixos a emprendre la fugida encara que un d’ells va poder ser retingut fins a l’arribada dels policies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia