Betera.com et recorda les tres iniciatives que ha preparat perquè pugues participar i gaudir de les festes majors de Bétera de manera virtual. De moment, estan tenint molt bona acollida, però encara hi ha temps d’enviar-nos més imatges.

 • #omplimlesnostresxarxesdellumicolor:

  La idea és que, el pròxim 15 d’agost, les nostres Xarxes Socials s’òmpliguen de llum i color, donat que els nostres carrers no ho podran fer com de costum. D’aquesta manera, el nostre equip vol fer dues publicacions especials.

  D’una banda, el matí l’omplirem d’imatges de l’acte de “La Rodà” de diferents anys, on el confeti és un dels protagonistes. D’altra banda, la nit l’omplirem d’imatges de “La Cordà i Coetà” de diferents exercicis.

  En aquesta acció volem que tu també participes! Així, qui desitge que les seues imatges formen part d’aquests especials, tan sols haurà d’enviar-nos les seues imatges del 15 al matí i del 15-16 a la nit al correu betera@betera.com.

  A més a més, totes aquestes publicacions es compartiran a les Xarxes Socials sota el hashtag

  #omplimlesnostresxarxesdellumicolor, el qual tu també podràs utilitzar per fer més gran aquest moviment.

  Les imatges les podeu enviar, des de ja, fins al pròxim 14 d’agost a les 14.00 hores, per poder anar preparant amb temps aquesta iniciativa.

 •  #beteraunesfestesquerecordar:

  El que es pretén és mostrar del, 12 al 22 d’agost, una fotogaleria d’imatges cada dia amb els vestits que les Obreres del nostre poble van deixar bocabadats durant el seu any. Les Obreres que vulguen participar deuran facilitar-nos una imatge per vestit. Podeu enviar imatge de tots els dies o sols dels vestits dels dies que vosaltres vulgueu.

  Preferiblement, les imatges ens les podeu enviar al correu: betera@betera.com. No obstant, per a aquelles generacions que el sistema digital encara no existia i no tinguen manera de poder enviar-nos les fotografies, poden ficar-se en contacte amb nosaltres a través del següent telèfon: 679947651 (Carmen) i nosaltres t’ajudarem perquè tingues la teua imatge publicada durant les festes.

  En les imatges enviades deurà constar el següent: l’any en què es va lluir aquest vestit, el nom i cognoms de l’Obrera que va dur-lo, si fou Obrera fadrina o casada i el dia que va dur-lo (seguint un poc la classificació que nosaltres hem fet). Qui ho desitge, de manera opcional, també pot indicar-nos el dissenyador i/o modista del vestit i si alguns dels vestits duen algun detall o complement d’alguna altra Obrera d’un altre any (mantellina de la iaia, la mare, la tia…).

  En el cas de que l’Obrera ja no estiga entre nosaltres però els seus familiars també vulguen recordar-la o siguen imatges de fa molts anys, el seu familiar deurà seguir el mateix procediment. Fins a l’11 d’agost a les 20.00 hores hi ha de temps per poder enviar-nos o fer-nos arribar les imatges. Esperem la vostra participació per poder dir allò de #beteraunesfestesquerecordar.

  Com que alguns dels actes s’han anat modificant al llarg del temps, hem pensat la següent classificació per dia perquè sapigues millor quina imatge pot enviar-nos per a cada dia:

  • Dia 12: vestit de la presentació.
  • Dia 13: vestit de discomobil o revetla (verbena).
  • Dia 14: indumentària de la dansà
  • Dia 15: vestit tradicional d’Obrera de les Obreres Fadrines.
  • Dia 16: vestit tradicional de Clavariessa.
  • Dia 17: el vestit que es es llueix en festes que també es va lluir en Sant Valentí.
  • Dia 18: el vestit que es es llueix en festes que també es va lluir en el sopar de la Piscina.
  • Dia 19: vestit d’una revetla (verbena) o nit de rock.
  • Dia 20: la disfressa de la cavalcada.
  • Dia 21: un vestit de matí (de carrer).
  • Dia 22: una foto traguent a la següent obrera del pròxim any.
 • #majoralsdebeterapassioperlafesta:

  Un altre dels especials que oferirem tractarà de les colles de Majorals. Tant si has sigut diversos anys com si has sigut només una vegada, també volem que tots aquells veïns que hagen sigut Majorals i desitgen compartir amb nosaltres imatges del seu any o anys de majoralia ens envien un correu a betera@betera.com.

  Es tracta d’enviar una o vàries fotografies, al correu citat, on estiguen la colla de Majorals d’eixe any. Podeu enviar entre una i tres fotos, en el cas que vulgueu enviar-nos de diversos dies. Un exemple que us pot ajudar és el següent: imatge de la colla en l’any del Barracó, imatge de la colla en l’entrada la murta i imatge de la colla en l’hort de les Alfàbegues. De tota manera, és només un exemple, però poden ser d’altres dies.

  En el correu és convenient que fiqueu l’any al qual pertany la imatge i tots aquells detalls més que vulgueu aportar curiosos.

  La data límit d’entrega és l’11 d’agost a les 20.00 hores.

  Aquell que no puga enviar la imatge per correu a betera@betera.com perquè no la tinga digitalitzada i no puga escanejar-la, però vulga que igualment es publique, pot ficar-se en contacte amb nosaltres a través del següent telèfon i t’oferirem una solució perquè pugues formar part de l’especial #majoralsdebeterapassioperlafesta: 679947651 (Carmen).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia