Avui tercera i última setmana d’instruments (inclosa la veu). Per tant, veurem els de corda, corda polsada, corda percudida, percussió, veus i batuta, a més de tres fotografies generals.
I els instruments que veiem són: El violí (em perdoneu però no sé si hi ha alguna viola, soc incapaç de distingir-ho en la foto), el violoncel, l’arpa, el piano, la caixa, el xilòfon, els plats, el bombo, el cor i la batuta.
Aprofite en primer lloc per a agrair al centre Artístic Musical de Bétera, a la Directiva, als Directors de Banda simfònica, Banda jove, Orquestra, Orquestra jove i Cor, als Mestres i com no als Músics tots, el fet d’haver-me permés fer aquestes fotografies i compartir-les amb tots vosaltres i a vosaltres tots els seguidors de Bétera.com per acceptar i permetrem “entrar i mostrar-vos” aquestes i altres fotografies.
Encara ens queden unes quantes setmanes “pel poble” abans d’eixir per “fora”.
I de fora hi ha moltes, com per exemple: ports (València o Catarroja), Porta-Coeli, el Monestir per dins i per fora, aus, flors, eixides i postes de sol, paisatges, ciutat de València (llotja, estació del nord, façanes i portals antics i nous, Catedral, San Nicolás, ets. ets.) pobles de la comarca i un llarg ets.
Per tot el que anem a “veure” de segur pot ser que algunes fotos ens sorprenguen per distintes raons.

Amb el permís de Beterà.com em prenc la llibertat de convidar-vos que si teniu d’algun tema que us interesse ho comenteu i si no tenim fotos (en tinc al voltant de 40.000 de diversos temes i llocs) en quant es done l’ocasió i amb un ordre i programació les intentaré fer per a vosaltres.
El dit les pròximes quatre setmanes els temes seran: El Món de la festa i alfàbegues a Bétera.

Text i imatges de Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia