Tot va quedar en un xicotet malson, però com diuen que val més previndre que curar ells van aplicar aquesta premissa i van prendre totes les mesures de precaució.

Així, el passat dissabte 08 d’agost, el Bar-Restaurant Mas de Roda de Bétera informava en les seues Xarxes Socials que un dels seus treballadors hi havia estat en contacte amb un asimptomàtic de Covid-19 i per precaució s’havia tancat el restaurant. “Fins que no ens fem les proves tots els que treballem i tinguem els resultats no obrirem per precaució”, indicaven.

A més a més, el mateix propietari d’aquest bar es va ficar en contacte amb l’equip de Betera.com, des del primer moment, per donar a conéixer la situació i poder aclarir que s’havia “decidit amb la policia i l’Ajuntament i el centre mèdic tancar el local” fins que es feren les proves. Una informació que ens feia saber perquè poguérem aclarir el fet, en el cas que alguna persona ens poguera preguntar o hi haguera algún malentés.

El mateix dissabte, tot el personal treballador del restaurant es realitzava la prova de la PCR per precaució i seguretat de cara a la seua clientela. En aquest sentit, durant aquests tres últims dies, des de la gerència del bar s’ha estat informant de cada procediment en el seu Facebook. Ahir diumenge a la nit, es donava a conéixer que cap dels treballadors tenien Covid-19 i les proves havien donat negatiu. Hui dilluns al matí, han pujat els resultats de cada treballador a les Xarxes Socials perquè tota la seua clientela coneguera de primera mà els resultats i estigueren tranquils.

A espera de l’acta de l’Ajuntament i Conselleria, han estat tancats fins que finalment al voltant de les 12.00 hores han pogut obrir de nou les seues portes. Doncs, en un primer moment anaven a tancar durant 14 dies, però com complien el protocol i no hi havia cap perill perquè tot el personal està lliure de Covid-19 han pogut obrir amb total tranquil·litat.

En aquest sentit, des del Bar-Restaurant Mas de Roda volen agrair el suport majoritari de la seua clientela la qual no ha dubtat en cap moment de la seua professionalitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia