Ara mateix em trobe en el lloc en el qual molts adolescents passen les hores que componen el seu dia a dia i acaben sent malgastades. Aquest lloc en el qual milers de pensaments, opinions, idees i somnis es queden guardats amb la finalitat d’enterrar-los en el teu llit i que mai isquen d’ella.

Jo no estic a favor d’això. Del que ara mateix el teu fill o filla, nebot o neboda, net o neta… Està fent ací perquè està deixant escapar coses meravelloses del seu cap i que no han compartit amb vosaltres. Aquests somnis que ronden pel nostre cap i que acabem somiant en com serien si foren realitat, però…Acaben sent un somni més que tens cada nit i que moltes vegades ni tan sols ens acabem acordant d’ell. Per culpa de la por, la pressió social, la vergonya…. Aqueixes són paraules que no han d’entrar en cap vocabulari de les meravelloses ànimes que componem aquest el nostre món.

Crec que aquest escrit és ara com ara al qual més importància li donaré perquè… Tu, sí tu: el xic o xica que ara mateix eres a la teua habitació mirant les hores passar i tancat en aqueixes quatre parets necessite que faces un esforç. T’alces, et poses les sabates i parles la porta. Aquesta porta la qual representarà l’inici d’alguna cosa que serà la coses més bonica o d’allò més bonic que has fet mai perquè tu en aquest cas seràs el mag, el mag que faràs màgia i podràs aconseguir que un dels milions i milions de somnis que estan dispersos pel món es puguen complir, fer realitat. Aquesta idea que et porta rondant el cap des de fa molt temps però que sempre es quedava en el teu llit a la nit. Amb la qual moltes vegades se t’ha eixit un xicotet somriure però després has pensat en la resta de persones i has acabat tancant els ulls i deixant la ment completament negra.

Jo també ho he passat encara que no ho semble. Jo he pensat molta i moltes vegades en com seria el poder complir el meu somni o almenys l’inici d’ell. Et dic quin és? L’inici del meu somni és ara mateix el que pugues tindre els ulls pegats a la pantalla podent llegir el que jo he escrit. He tingut por, moltes inseguretats, molts correus rebutjats o fins i tot ignorats tan sols demanant un esborrany per a llegir, però crec que puc  ser un exemple en aquest aspecte.

No sempre ixen les coses a la primera, ni a la segona o fins i tot ni a la tercera però si aqueix esforç i sobretot aqueixa il·lusió segueix cap avant. Et puc garantir que aqueix xicotet somni que imaginaves en el teu llit es va acabar convertint en una part més de la teua vida que t’omplirà l’ànima.

Fes-ho per tu! Alça’t i camina després de per què segur que ho acabes agafant, però mai ho deixes escapar.

Vega Archer Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia