Aquelles persones que han estat i estan en primera línia en aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19 han obtingut el seu reconeixent per part del consistori de Bétera. Doncs aquest els ha fet entrega d’unes Alfàbegues per a agrair tota la tasca realitzada.

Així, l’Ajuntament ha començat a repartir les Alfàbegues als herois de la pandèmia i els ha enviat exemplars als cossos i forces de seguretat de l’estat, Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Unitat Militar d’Emergència i Exèrcit, “per la immensa labor que han realitzat i realitzen per la nostra seguretat i protecció”, ha indicat l’Alcaldessa de Bétera.

Des de l’àrea de Festes han continuat treballant en la cura i cultiu de les Alfàbegues malgrat la suspensió de les festes. “Les Alfàbegues no s’han deixat de cultivar i s’han cuidat durant tot aquest temps amb més afecte perquè lluïren especials perquè els col·lectius als quals anaven a anar dirigides mereixien aquest gest. Si alguna cosa teníem clar des del principi és que la nostra icona aniria dedicada a ells enguany”, ha afirmat el regidor de Festes, Manuel Pérez.

També s’ha volgut reconéixer el treball del personal sanitari enviant Alfàbegues al Centre de Salut de Bétera, Hospital Arnau de Vilanova, Hospital Doctor Moliner i Hospital de Llíria, per a agrair així “la cura que ens han donat i ens donen com a professionals de la salut”, ha afegit Elia Verdevío.

En les cinc residències de Bétera també lluiran esplendoroses les Alfàbegues en senyal de reconeixement a la labor sanitària que realitzen i per a alegrar els dies dels residents i omplir del característic “aroma de somni” els cinc centres.

A més a més, els principals edificis municipals de Bétera també comptaran amb Alfàbegues a les seues portes, “tampoc podem oblidar la gran faena dels nostres Serveis Socials, dels treballadors d’aquest Ajuntament i per descomptat, de col·lectius, com el Grup Scouts Rebalsadors 657 i les més de 50 veïnes que han cosit mascaretes sense descans o tots els veïns i veïnes de Bétera, agricultors, empreses i empresaris que han col·laborat desinteressadament, tenen tot el nostre agraïment i admiració representat en les Alfàbegues dels edificis municipals”, ha assenyalat el regidor de Festes, Manuel Pérez.

El Cementeri també albergarà una Alfàbega en record de totes les persones que han perdut la vida a conseqüència de la Covid-19. I com cada any, en les principals institucions de València es podran observar les característiques Alfábegues de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia