La nostra veïna i amiga Mari Carmen Bes i Rausell ens ha enviat un bonic vídeo on es veu tota la indumentària que la seua filla, Mireia Picher i Bes, va dur per a la Rodà de 2018 com a  Obrera Fadrina i el seu fill, Joan Picher i Bes (majoral 2020-2021 per primera vegada) també duia com sombriller de la seua germana.

No falta cap detall, ja que les orelletes i les coques fines també fan acte de presència en aquest emotiu vídeo. Cal mencionar que Mari Carmen fou Obrera fadrina en l’any 1978, 40 anys abans que la seua filla. En aquest sentit, Mireia tingué l’honor i la sort de dur la mantellina i l’Ombrel·la de la seua mare entre altres peces.

El vestit de Mireia el va confeccionar Balbina BarchinoErminia les manteletes i Amparo “Soneja” va ser l’encarregada d’afegir-li algun detall a l’ombrel·la perquè tinguera alguns elements igual que el vestit que duia Mireia.

D’altra banda, es pot apreciar tots els detalls de la indumentària de Joan: el mocador, les tradicionals espardenyes de careta, el faixí, el pantaló negre i la tradicional camisa de flors.

A continuació, adjuntem el vídeo:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia