Al voltant de les 15.00 hores de la vesprada, els camions de bombers passaven per l’Avinguda País valència amb les seues sirenes en marxa i corrent dirigint-se cap a la fàbrica Fominaya. Com es pot apreciar a les imatges que us adjuntem,  una part de la fàbrica s’ha incendiat. De moment, es desconeixen tot els fets i els motius de l’ocorregut. Pel que sembla, el focus de l’incendi és la secció d’injecció però a aquestes hores en aquesta secció en concret no hi havia ja ningún treballador.

Cap al succés s’han acostat els bombers, la guàrdia civil i la policia local. Així mateix, Protecció Civil també està treballant en la zona ajudant als Bombers.  Tot el que podem de moment és oferir les següents imatges que ens estan proporcionant i hem fet també alguna nosaltres. En conéixer més informació al respecte, ampliarem la notícia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia