Continuem informant de l’incendi ocorregut al voltant de les 15.00 hores a la fàbrica ubicada al Polígon El Pla de Bétera. Com habitualment passa en aquestes coses, sempre s’especulen coses fins que a poc a poc van esclarint-se. Sembla que en alguns mitjans de comunicació han informat que era una fàbrica abandonada i que hi ha morts. Per sort, res més lluny de la realitat

Aquesta fàbrica no està per a res abandonada. Alguns dels seus treballadors estan en període de vacances i altres ja hi havien tornat de les seues vacances i s’havien reincorporat ahir dilluns. Els treballadors que estaven ja en els seus llocs de treball havien acabat al voltant de les 14.00 hores. En aquest sentit, quan s’han produït els fets, sembla que ja no hi havia cap persona dins. Per tant, no s’ha hagut de lamentar ni cap mort ni cap ferit.

Això sí, encara que està per determinar la quantitat, hi ha hagut molts danys materials. Però cal recalcar que només danys materials i cap persona. No està encara massa clar a quantes parts de tota la fàbrica ha afectat, però alguns testimonis que s’han acostat cap als llocs confirmen que des de l’altura de “Rutalchi“, es pot veure tota l’empresa afectada pràcticament. Les paraules textuals dels testimonis han sigut: “encara que és molt prompte per a dir-ho, pareix pel que es veu des de fora que tot ha anat per l’aire”.

A continuació, oferim més vídeos:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia