Després de les últimes dades proporcionades per localitats per part de Conselleria de Sanitat aquest passat dilluns, 17 d’agost, a la comarca Camp de Túria s’han registrat 18 nous casos des de divendres passat.

Els municipis que sumen nous contagis són Benaguasil, Bétera, la Pobla de Vallbona, l’Eliana, Llíria, Riba-roja de Túria, Sant Antoni de Benaixéver i Vilamarxant, després del cap de setmana

A Benaguasil, Sanitat ha confirmat cinc nous positius detectats a través de les proves PCR, la qual cosa eleva la xifra total a 30.

A Bétera, els casos acumulats ascendeixen a 157 en l’última actualització després dels quatre nous casos que eleven a 23 els casos detectats en els últims 14 dies a través dels PCR. S’ha detectat dos nous casos a Llíria, Riba-roja de Túria i Vilamarxant. Finalment s’ha confirmat un a La Pobla de Vallbona, l’Eliana i Sant Antoni de Benaixéver.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia