El Centre Artístic Musical de Bétera participa en el concurs de fotografia de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Si li doneu “me gusta” en una de les següents imatges de Facebook, de les quals us adjuntem l’enllaç, els ajudareu a guanyar el concurs de fotografía “Música amb denominació d’origen” però sobretot, a difondre la tasca cultural de les nostres bandes.
Imatge 1:  Luis Martínez. Enllaç: fes clic ací
L’entorn és en el més alt de la Torre de Bofilla: un despoblat medieval que ve de l’època àrab. Un assentament que surt de les necessitats defensives de la taifa de València en el segle XIV, sense destrucció ni incendi, per tant, quasi intacte, una classe d’alqueria musulmana en la qual la població continuà després de la conquista cristiana.
Imatge 2: Raquel Aparísi: fes clic ací.
Aquesta imatge tocant el violí està feta davant el Mas la Barraca de Bétera.
Des del CAM Bétera demanen màxima difusió. Si una de les dues fotos resulta la premiada, se li donarà instruments a la societat musical que guanye.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia