Quan arriben les festes de Bétera, molts carrers també es vesteixen de gala. Ja fa unes quantes dècades, al nostre poble es realitzava un concurs de decoració de carrers i algunes vies ja eren populars per la seua creativitat. Malgrat que aquest certamen s’ha perdut, com també aquelles festes de carrer de les quals gaudien els nostres avantpassats, ara cobren un gran protagonisme les decoracions que es duen a terme als carrers de les obreres de cada any.

Familiars, amics i veïns de les Obreres casades i fadrines treballen durant dies per decorar els carrers de les màximes representants de les festes. El treball en equip és primordial. Cada via sol comptar amb una temàtica distinta. Cada vegada són més originals i elaborats. Per aquest motiu, hem volgut oferir una fotogaleria d’algunes de les decoracions dels últims anys. Hem pogut fer aquesta recopilació gràcies al nostre arxiu i a l’ajuda de Pachi Garijo Martín, Obrera Fadrina de 2012, qui en assabentar-se d’aquesta proposta que volíem fer es va bolcar en ajudar de seguida. Sabem que molts de vosaltres tindrà autèntiques relíquies d’imatges, però ja sabeu… Caldrà guardar-les per als pròxims especials que puguem fer en els anys vinents.

Decoració carrer Pachi Garijo Martín, 2ª Obrera Fadrina 2012.
Decoració carrer Maria Gerrero Montagut, 1ª Obrera Fadrina 2013.
Decoració Noelia Garrigós Romo, Obrera Fadrina 2013
Decoració Mamen Romero Catalá, Obrera Casada 2013
Decoració Cristina Ballesteros Margaix, Obrera Casada 2013
Decoració carrer Sofía Zaragozá Palau, 1ª Obrera casada 2014.
Decoració carrer Amparo Romero Sierra, 2ª obrera casada 2014.
Decoració carrer Maria Bravo Cutillas, Obrera fadrina 2015
Decoració carrer Mónica Martínez, Obrera fadrina 2015
Decoració carrer Maria 1ª Obera casada 2015
Decoració carrer Mª Jesús Martínez Silvestre 2ª Obrera fadrina casada 2015
Decoració carrer Sandra Bravo Cutillas, Obrera fadrina 2016
Decoració carrer Amparo Ferrera Rodríguez, Obrera casada 2016.
Decoració carrer Mireia Picher Bes, Obrera Fadrina 2018
Decoració Cristina Boví Mainero, Obrera Casada 2018
Decoració carrer Pau Mollà Zaragozá, 1ª Obrera Fadrina 2019
Decoració carrer Mireia Fuentes Moreno, 2ª Obrera Fadrina 2019
Davinia Calero Escartí, Obrera Casada 2019
Mari Carmen Gil Martínez, Obrera casada 2019

Imprimir article
Comenta aquesta notícia