La comarca del Camp de Túria, continua incrementant els casos de Covid-19 per brots.

En aquesta setmana, Sanitat ha confirmat 32 nous casos, als quals se sumen els 9 casos d’un brot d’Origen Social a Riba-roja de Túria confirmats la vesprada d’aquest divendres per Sanitat a través de nota de premsa.

A la Pobla de Vallbona es va confirmar ahir un nou brot de 3 casos d’origen social. Comptant ja amb 14 nous casos detectats a través de les PCR realitzades per Conselleria durant els últims dies. La xifra total de positius acumulats ascendeix a 70 en aquesta localitat.

La resta dels contagis detectats des del passat 17 d’agost s’han confirmat a Benaguasil, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria, Vilamarxant i Marines.

Segons les dades per localitats publicades aquest matí per la conselleria en la seua última actualització d’estadístiques a data del dijous 20 d’agost, a Benaguasil s’han detectat tres nous casos, sumant un total de 33 casos. A Bétera també 3 casos, acumulant 160 casos des de l’inici de la pandèmia.

A Llíria el nombre de nous casos és de dos nous positius amb un total de 61 casos.

A Riba-roja de Túria s’ha detectat un brot en una empresa del polígon industrial amb 10 casos, als quals se sumen els 9 casos d’un brot d’origen social confirmat aquesta vesprada.

A Vilamarxant s’ha registrat un nou cas, que deixa la xifra total en 24 casos i, finalment, a Marines suma dos nous positius, 4 casos en total.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia