El cinema d’estiu en família continua a Bétera. Per a aquest cap de setmana està prevista la projecció de “El jardín secreto“.
Es tracta d’una pel·lícula per a tirar a volar la imaginació disfrutant dels contes infantils.
De la mateixa producció que Harry Potter i Paddington, aquesta pel·lícula està basada en un llibre del mateix nom.
Hui dissabte, es projectarà a les 22.30 hores a Fruits Bétera i demà diumenge a les 22.00 hores en la pista de Futbol de Torre en Conill.El preu de l’entrada és de 4,50 euros.

Sinopsis: Una malaltia mata als pares de Mary i la deixa òrfena. Mary és enviada a Regne Unit a viure amb un oncle seu anomenat Archibald Craven, vidu i amb un fill molt malalt, en una luxosa mansió de Yorkshire, en la qual viuen sumits en un ambient irrespirable. Per a major desassossec se li uneixen les males arts de la senyora Medlock, l’estricta majordoma. No obstant això, descobrirà un refugi per a ella i els seus nous amics: Colin, el seu cosí discapacitat i capritxós, i Dickon, un xic ingenu, bondadós i gran protector dels animals. Els tres xiquets, amb el seu bon cor rehabiliten el lloc que al seu torn els ajudarà a construir una relació especial, la qual cosa canvia les seues destinacions per sempre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia