La Policia Local de Bétera compta amb la incorporació d’un nou vehicle híbrid dins la seua flota. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla de Millora que ha establit el departament municipal amb la finalitat d’incrementar la productivitat i la qualitat de servei al ciutadà.

El model adquirit és un vehicle ecològic que utilitzarà la Policia Local de Bétera en les seues tasques de vigilància urbana.

Dins de les actuacions que es tenen previstes es millorarà l’actual sistema de videovigilància i es posarà en marxa una unitat de aereovigilancia, per mitjà d’un dron; el que posa de manifest la clara aposta per les Noves Tecnologies des d’aquest Equip de Govern.

“Hem augmentat el parc mòbil de la Policia amb l’adquisició d’un híbrid amb mampara que millorarà la protecció dels nostres policies i ens permetrà tindre una major presència als carrers” ha indicat el regidor municipal de Policia, Julio Inés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia