Soc Encarna Sánchez, veïna de la Urbanització Camí Paterna de Bétera i escric això a conseqüència de la falta de serveis públics que estem rebent els veïns d’aquesta urbanització.

Ens trobem a escassos 500 metres del poble de Bétera i paguem tots els impostos com si ens trobàrem en el centre del poble (fem, reciclatge, IBI) i fins i tot altres pagaments afegits com l’aigua, ja que no es gestiona com la del poble; a canvi se’ns estan donant uns serveis pèssims en comparació amb el que es rep a Bétera centre.

Puc assegurar, com a veïna de Bétera de naixement i amb habitatge també en el centre del poble actualment, que això s’està produint i que els veïns de la urbanització estem farts. Hem demanat per activa i per passiva que se’ns netegen els carrers, almenys, una vegada per setmana, ja que els carrers són insalubres ara mateix. Això és degut a una falta de contenidors de fem, que els contenidors siguen xicotets i estiguen deteriorats i que el servei de recollida no tinga la freqüència suficient, la qual cosa fa que el fem s’amuntegue fora del contenidor i no siga recollida pel personal del camió.

Potser som ciutadans de tercera d’aquest poble?

Jo, en representació de la resta de veïns d’aquesta urbanització, faig una crida al responsable en aquest àmbit, ja siga a nivell poble, comarca o província perquè aquesta situació insostenible que estem vivint se solucione. Sabem que el municipi de Bétera és molt gran i hi ha moltes urbanitzacions i és difícil abastar tot, però hi ha urbanitzacions, amb un major nivell adquisitiu, que reben tots els serveis fins i tot estant diversos quilòmetres més lluny del poble que la nostra.
No volíem arribar a aquest punt però, davant la falta de resposta per part de l’ajuntament de Bétera, optarem per la via dels mitjans de comunicació a veure si així tenim notorietat.

Salutacions cordials d’Encarna Sánchez Molina,
Gràcies
Imprimir article
Comenta aquesta notícia