Càritas Interparroquial de Bétera va celebrar, aquest passat cap de setmana, la quarta edició del seu Rastell Solidari. Així, el pati del Col·legi Parroquial Marqués de Dos Aguas acollia dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores, i diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, aquest esdeveniment solidari.

Instituïda en 1947 per la Conferència Episcopal Espanyola, Càritas Espanyola té per objecte la realització de l’acció caritativa i social de l’Església a Espanya, a través dels seus membres confederats.

D’aquesta manera, es promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més pobres i exclosos.

El nostre equip es va acostar dissabte a la vesprada i vam tindre l’oportunitat de trobar-se amb veïnes que s’acostaven a col·laborar amb la seua donació i compra d’articles i altres que també donaven altres productes com a altra manera d’ajudar.

En aquest rastell han col·laborat, a més de ciutadans voluntaris, diferents empreses i entitats locals que han volgut aportar la seua ajuda donant els productes que es venien a l’esdeveniment. Els visitants van poder tindre al seu abast tota classe d’articles.

Durant les dues jornades es van establir les pertinents mesures de protecció sanitària, tal com es pot comprovar a les imatges.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia