El pròxim dissabte, 29 d’agost, tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Bétera una Master class de Bodyattack. Aquest esdeveniment esportiu tindrà lloc a les 18.30 hores.

La sessió és gratuïta, però cal apuntar-se a juventud@betera.es o al telèfon: 647380310. L’aforament és limitat a 20 persones i els assistents deuran dur la seua mascareta.

BodyAttack és un programa d’exercicis aeròbics grupals que inclou alguns moviments derivats de l’esport, l’objectiu principal del qual és desenvolupar l’estat cardiovascular.

Exercitar-se en el BodyAttack permet augmentar la força. També millora la coordinació, l’agilitat, la velocitat i la potència. En combinar exercicis de força i resistència al costat de moviments de diferents tipus d’esports, es millora el nivell general de Fitness.

Està també indicat per a augmentar la resistència d’esports que requereixen de molta energia com el futbol, el running, el tennis, etc. ja que millora la capacitat funcional del cor i dels pulmons.

Aquesta disciplina permet cremar fins a 735 calories per sessió i tonifica i modela tot el cos. A més millora la salut i la densitat dels ossos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia