El termini de la convocatòria dels Premis UCV STARTUP ja està oberta. L’objectiu és seleccionar les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials als campus de la Universitat de València, atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial i aportació a l’entorn.

Tots els detalls al respecte es poden trobar en el següent enllaç: 5UCV Premis Start Up.

Per a la categoria STARTUP, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 9.000 , 5.000  i 2.500  a les empreses que presenten les millors iniciatives emprenedores, innovadores i viables comercialment.

Per a la categoria JUNIOR, després de la valoració de totes les candidatures preseleccionades per les cinc universitats, es concedeixen tres premis de 1.000  als emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

Els requisits per poder participar en aquesta convocatòria són els següents:

  • En la categoria STARTUP, hi pot participar qualsevol microempresa o pime amb activitat comercial i seu social a la Comunitat Valenciana i amb una antiguitat mínima d’un any i màxima de tres anys.
  • En la categoria JUNIOR, hi poden participar, de forma individual o col·lectivament, persones emprenedores amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En ambdós categories, almenys una de les persones fundadores de l’empresa o del projecte d’innovació ha de ser egressadaestudiant o estar vinculada a la Universitat de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia