La Comunitat Valenciana ha registrat, des de l’última actualització, 829 nous contagis de Covid-19 confirmats per prova PCR. Aquests casos situen la xifra total de positius en 21.599 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 89 a Castelló (2.460 en total); 220 a la província d’Alacant (6.748 en total); i 520 a la província de València (12.389 en total). A més, hi ha 2 casos sense assignar.  A Bétera, concretament, s’ha detectat un nou brot d’origen social amb 7 casos.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha destacat que “s’està produint un creixement sostingut del nombre de casos ja que existeix una major capacitat de detecció que ens ajuda a comptar amb més armes per a frenar els contagis com demostra el fet que el 40% dels casos actius són asimptomàtics”.

D’altra banda, s’han donat 459 altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades des de l’inici de la pandèmia se situa en 23.758: 3.055 a Castelló, 7.582 a Alacant i 13.087 a València. A més, hi ha 34 altes no assignades.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 335 persones ingressades: 30 a la província de Castelló, amb 3 pacients en UCI; 89 a la província d’Alacant, 14 d’ells en l’UCI; i 216 a la província de València, 22 d’ells en UCI.

D’aquesta forma, en aquests moments hi ha actius 4.825 casos, la qual cosa suposa un 16,04% del total de positius.

D’altra banda, s’ha registrat 1 defunció per coronavirus, per la qual cosa el total de defuncions ascendeix a 1.503 persones: 227 a la província de Castelló, 519 en la d’Alacant i 757 en la de València.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 774.356, de les quals 633.953 han sigut a través de PCR (9.403 més que ahir) i 140.403 mitjançant test ràpid (357 en l’última jornada).

Residències

En aquests moments, el 75% de les residències de la Comunitat Valenciana on s’han detectat casos tenen un únic positiu, de persona resident o de personal treballador.

Hi ha algun cas positiu en 37 residències de majors (3 a la província de Castelló, 16 a la província d’Alacant i 18 a la província de València), 6 residències de persones amb diversitat funcional (2 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 en la de València) i 4 centres de menors (1 a la províncies de Castelló i 3 a la província de València).

– Residents nous positius: 3

– Treballadors nous positius: 0

– Residents morts: 0

Actualment es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 2 a la província d’Alacant i 2 a la província de València.

 

Nous brots de Covid-19:
 • Dénia: 7 casos. Origen laboral
 • València: 3 casos. Origen social
 • València: 7 casos. Origen social
 • Nules: 3 casos. Origen social
 • Fondó de les Neus: 7 casos. Origen social
 • València: 6 casos. Origen social
 • Villar del Arzobispo: 4 casos. Origen social
 • Moncada: 3 casos. Origen laboral
 • La Pobla de Vallbona: 3 casos. Origen laboral
 • Orihuela: 6 casos. Origen social
 • Catarroja: 5 casos. Origen social
 • València: 3 casos. Origen social
 • València: 3 casos. Origen social
 • València: 3 casos. Origen social
 • Algemesí: 4 casos. Origen social
 • Onda: 5 casos. Origen social
 • Benidorm: 4 casos. Origen laboral
 • Banyeres de Mariola: 7 casos. Origen social
 • Bétera: 7 casos. Origen social
 • La Pobla de Vallbona: 5 casos. Origen social
 • València: 4 casos. Origen social
 • València: 5 casos. Origen social
 • Paterna: 4 casos. Origen social
 • València: 4 casos. Origen social
 • València: 4 casos. Origen social
 • València: 3 casos. Origen social
Imprimir article
Comenta aquesta notícia