Un veí de Bétera ens ha enviat les següents imatges que us adjuntarem a continuació. Segons ens explica el propi veí, algú que “pel que sembla va decidir canviar el tendal de la seua casa va deixar enmig del carrer Mariana de Sant Simeón el vell”. A més d’això, ho va fer en un carrer que, segons indiquen els embalatges, està a bastant distància del seu habitatge.

I és que, l’equip de Betera.com ha pogut comprovar que el veí que ha deixat el tendal vell i els embalatges  no ha tingut la cura de llevar les etiquetes amb el seu nom i cognoms, així com les adreces domiciliàries on se li ha enviat. Per això, sabem amb certesa que el carrer on ha depositat els estris no pertany a la mateixa zona que el seu lloc residencial.

Per a no vulnerar la llei de protecció de dades hem difuminat aquesta informació personal, encara que qualsevol persona que haja passat per Mariana de Sant Simeón l’haja poguda tindre perfectament al seu abast sense rebuscar massa.

En aquest sentit, el veí que ens ha proporcionat les imatges ens ha transmés el seu malestar per la falta de civisme d’alguns veïns i la falta de solidaritat amb la resta de la ciutadania, ja que hi ha gent que per a no embrutar la seua zona embruta la dels altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia