Les empreses valencianes poden sol·licitar fins al pròxim 30 de setembre les ajudes ‘Xec Tutories Internacionalització‘ de Ivace Internacional. D’aquesta manera, l’Ivace es fa càrrec de fins al 90% de les despeses de contractació del personal expert amb aquest programa cofinançat amb fons Feder. La tramitació del procediment serà electrònica a través de la pàgina web de l’Ivace (consultar ací).

També s’inclouran les tutories per a les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional i l’expansió internacional de ‘startups’.

Les empreses interessades a rebre el ‘Xec Tutories Internacionalització‘ tenen fins al ja esmentat 30 de setembre per a sol·licitar-ho, amb un límit de dues tutories amb una ajuda màxima de 3.000 euros.

Les empreses seleccionaran a la persona que els atendrà d’entre una borsa de personal expert confeccionada prèviament per Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries. La bossa es pot consultar en la pàgina web de l’Ivace consultar ací

Aquestes ajudes compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, en un percentatge del 50%, a través del programa Operatiu Feder de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

En l’actualitat està vigent el tercer termini de sol·licitud de les ajudes, fins al 30 de setembre de 2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia