La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una nova campanya de conscienciació en la qual participen testimoniatges reals de persones que han patit la malaltia i els seus efectes en algun moment de la pandèmia. L’objectiu d’aquesta campanya és mantindre informat al ciutadà per a seguir les recomanacions d’higiene i seguretat per a evitar contagis per coronavirus i trencar les cadenes de transmissió.

En aquesta ocasió, són persones d’entre 19 i 45 anys els qui narren com van viure aqueixos difícils moments i, alhora, plantegen la necessitat de conscienciar-nos de la importància de pensar que la nostra salut és també la salut dels altres.

En aquesta línia, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha tornat a reiterar “la importància que té que continuem sent responsables en tots els nostres comportaments, siga en l’àmbit que siga, actuant sempre amb prudència i ateses les recomanacions”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia