Avui parlem d’un lloc que em va captivar, l’antic depòsit d’aigua potable a la Lloma del Mas, junt l’escola del mateix nom i que mai no pensava que fora així.

El fet és que fent fotografies de “tot” allò de Bétera per al treball que fa ja quatre anys vam mamprendre Amparo DoménechJuan Manuel Pons, Jorge Alonso i jo aportant fotografies (s’està preparant un llibre que segurament, gràcies a l’Ajuntament que l’editarà, eixirà a la llum en un breu termini amb l’ànim que tots puguem comprar-lo i tindre’l) vaig tindre accés a l’interior d’aquest depòsit.

Captivar-me fou per tot, grandària ja que aquestes fotografies sols corresponen a la meitat, la construcció que és tot de formigó i es veu els senyals de les fustes de l’encofrat i l’estructura en general. Com veieu, podria ser un lloc hàbil per a qualsevol ús, encara que la distància del poble siga una poca i que caldria condicionar-lo per dins amb unes escales de baixada i llums, condicionador de temperatura, etc. i donar-li el qualificatiu que corresponga.

La fotografia està feta en manual i raw i processada en Lightroom, són exposicions en Càmera Nikon D3300, Objectiu Sigma 17-50 mm. 1:2,8, damunt trípode, disparador inalàmbricel isso el tenia a 100, el diafragma 2,8 i la velocitat entre 3 i 5 segons.

Imatges i text, per Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia