Aquest dimarts, 1 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de Metrovalencia. Amb aquest canvi horari conclou el període estival. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web (consultar ací) i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Aquest estiu s’ha diferenciat els horaris de juliol i agost. D’aquesta manera, al juliol, Metrovalencia ha mantingut, fins a les 15.00 hores aproximadament, els horaris laborables de dilluns a divendres del metre. L’objectiu era reforçar el servei que es presta en aquest mes estival i augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que es van oferir el mateix mes del passat any.

A l’agost, l’horari de dilluns a dissabte ha correspost al d’un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

Aquesta decisió es va dur a terme amb la intenció d’adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia