Foto denúnciaMedi AmbientOpinióUrbanitzacions

L’Associació de veïns del Camí Paterna denuncia que el mes d’agost acaba com va començar. Segueix sense recollir-se les bosses de poda, restes d’estris i altres andròmines velles en diferents zones de la Urbanització

Des de la Associació de veïns volem denunciar una vegada més que en determinades zones de la nostra Urbanització se segueix sense recollir  les bosses de podes, restes d’estris i andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes ahir dilluns dia 31 a la vesprada), situació que provoca situacions lamentables tal com es pot veure en les fotos que incloem).

Recordem que són els dilluns quan, en teoria, es recullen les podes, bosses i altres estris, a la nostra urbanització. Esperem que aquesta situació s’esmene  al més prompte possible i no haver de continuar esperant que passen setmanes perquè les mateixes siguen recollides.

En Betera, a 1 de septiembre de 2020

Imprimir article
Comenta aquesta notícia