El termini d’inscripció per als cursos de la Mancomunitat Camp de Túria que es desenvoluparan des de setembre i formaran a l’alumnat en les branques de tèxtil i mecànica finalitza aquest dijous, 3 de setembre.

Els Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) estan dirigits a adolescents entre 16 i 21 anys que no hagen obtingut el títol en Educació Secundària Obligatòria. Durant un any es formaran en Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles i Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell.

Amb aquesta formació pots afegir una nova oportunitat laboral al teu currículum. Pots resoldre tots els teus dubtes cridant al número de telèfon 627645042.

El curs donarà principi a la fi de setembre i es prolongarà fins a juny. A més, contempla també les pràctiques no laborals. L’alumnat tindrà formació pràctica durant dues setmanes en empreses de la comarca per a poder desenvolupar els coneixements adquirits durant el període del curs.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia