El termini per a inscriure’s al Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure i Oci Educatiu Infantil i Juvenil (MAT), organitzat des de la regidoria municipal de Joventut de Bétera, finalitza hui dijous 3 de setembre.

Les inscripcions es poden fer per telèfon al: 962069386 o al correu:valencia@abastanimacio.org.

El curs donaria inici el 4 de setembre i finalitzaria el pròxim 4 de desembre, tenint una duració de dos mesos. La formació tindrà lloc en l’Aula Jove, ubicada en l’antiga escoleta de Josefa Guardiola (avinguda País Valencià, 26).

Aquest curs està homologat per a joves d’entre 17 i 30 anys.

L’horari del curs està previst que siga divendres de 16.30 a 21.00 hores i dissabte de 09.30 a 14.00 hores.

La finalitat d’aquesta classe de formació és capacitar als alumnes per a treballar amb xiquets i joves, desenvolupant activitats socioeducatives en el temps lliure, centres de vacances, escola d’estiu, campaments, menjadors escolars, granges escola, etc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia