Els més menuts de Bétera van tornar ahir dijous al matí a les aules de la Escoleta Xiquets i Josefa Guardiola. L’inici del curs escolar ha començat de manera escalonada per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Les Escoletes segueixen les pautes i mesures establides per la Conselleria d’Educació. En aquest sentit, han reestructurat els espais així com la reorganització de les pràctiques educatives diàries adequant-se als protocols per la Covid-19.

Des de l’àrea d’Educació es persegueix aconseguir un entorn docent el més segur possible. En aquest sentit, s’han establit grups de convivència estables entre la tutora i els alumnes i alumnes a fi que actuen com una unitat. Entre altres mesures que s’estan duent a terme, a més de l’entrada escalonada de l’alumnat per grups reduïts, s’està reforçant la neteja de les mans de l’alumnat i del personal de les Escoletes, s’han parcel·lat els patis i s’ha implementat una neteja i desinfecció contínua i exhaustiva de zones i objectes sensibles.

Una altra de les mesures que s’ha pres entorn a la situació sanitària és l’establiment i senyalització d’un circuit perquè les famílies puguen portar i recollir als seus fills i filles als centres de manera segura. També s’ha implantat, seguint el protocol, una aula Covid, aïllada i degudament ventilada, per a abordar de manera prematura possibles casos.

També s’està treballant per a conéixer la viabilitat d’incorporar novament, sempre que es complisca els protocols per Covid-19, l’escola matinera i vespertina per a aquest curs 2020/2021.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia