L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Les Alfàbegues de Bétera ha comunicat en les seues xarxes oficials que, aprofitant l’ocasió per a preguntar en el ple de l’Ajuntament que tindrà lloc dilluns que ve 7 de setembre ha plantejat la pregunta següent:

“L’IES Les Alfàbegues és l’únic centre públic d’educació secundària, batxillerat i formació professional de la localitat. Aquest centre ve patint des de fa anys greus problemes de massificació que es pretenen solucionar amb el programa Edificant que, per la informació facilitada en altres ocasions, està en marxa.

La comunitat educativa, des de la direcció del centre fins a les famílies, ha denunciat en múltiples ocasions la situació d’abandó que es viu en Els *Alfabegues. Moltes d’aquestes qüestions trasllades reiteradament a la regidoria d’educació sí que són competències de l’ajuntament.

El Covid no ha fet més que agreujar una situació ja de per si insostenible. Som l’únic centre que ha hagut de recórrer a instal·lacions externes. Serem dels pocs centres a no poder oferir la presencialitat al 100% de l’alumnat. En aquest inici de curs, es farà encara més difícil el dia-dia del centre educatiu, perjudicant greument els joves de la localitat.

Des del punt de vista de les famílies, aquest és un dels majors problemes actuals de la localitat de Bétera i ens preocupa moltíssim el futur dels nostres joves. Com s’està fent partícip l’Ajuntament, en col·laboració amb la direcció del centre, per a resoldre el desafiament plantejat per l’inici de curs en l’IES Les Alfabegues?”

Campanya Xarxes Socials Eres jove o sardina?

D’altra banda, l’AMPA també ha llançat una campanya per Xarxes Socials a través de la qual vol donar visibilitat a la necessitat d’unes aules dignes i a la no massificació. Per a això, s’estan publicant imatges dels joves estudiants sota el nomr “Eres jove o sardina?”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia