El Ple del Consell ha donat el vistiplau a la proposta conjunta de les Conselleries d’Educació, Cultura i Esport i d’Hisenda i Model Econòmic per a la signatura d’un conveni interadministratiu amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’entitat pública estatal Red.es. Aquest conveni suposa l’execució del programa ‘Educa en digital‘ al territori valencià.

Aquests dispositius i equips, que passaran a formar part del parc informàtic dels centres educatius, es podran distribuir mitjançant un préstec als alumnes que es troben en situació de vulnerabilitat, amb l’objectiu de garantir l’equitat en l’accés als processos d’educació digital de tot l’alumnat.

La inversió en el sistema educatiu valencià que preveu el pla ‘Educa en digital‘ per a la dotació de llocs educatius en la llar i altres equips addicionals suma 26.366.165,70 euros.

El 80% d’aquesta quantitat, 21.092.932,56 euros, l’aportarà Red.es, mentre que el 20 % restant, 5.273.233,14 euros, l’aportarà la Conselleria d’Educació i es tramitarà a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DGTIC) de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic. Aquesta última és la que té la competència per a difondre, implantar i aplicar les tecnologies de la informació i les comunicacions en l’àmbit dels centres educatius.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia