La Mancomunitat Camp de Túria continua treballant per a ajudar les persones desocupades. D’aquesta manera, compta amb un servei que es presta des del departament de Promoció Econòmica, amb el suport de Labora i el finançament de Fons Europeus.

El personal tècnic contractat dins de l’Acord Territorial d’Ocupació s’encarrega d’orientar, ajudar i resoldre tots els dubtes que se’ls plantegen a les persones que estan cercant ocupació. Si estàs en aquesta situació pots sol·licitar la teua cita prèvia en el 962 79 81 50 Ext.2.

A més, la Mancomunitat Camp de Túria compta amb un Portal d’Ocupació i Empresa per a la cerca activa de treball. Si vols registrar-te com a demandant d’ocupació pots accedir a https://gestionandote.com/agencia/campdeturia.

L’objectiu del departament de Promoció Econòmica és poder ajudar les persones desocupades. Millorar l’ocupabilitat de la comarca és una meta de la Mancomunitat Camp de Túria.

Com en anys anteriors, la Mancomunitat Camp de Túria desenvoluparà plans d’ocupabilitat destinats a les persones que estan cercant ocupació. Si la pandèmia provocada per la Covid-19 ho permet, els plans podran ser presencials i itinerants com en ocasions anteriors.

Si per contra, les autoritats sanitàries recomanen que s’eviten les reunions presencials, el personal tècnic ha treballat per a desenvolupar les eines necessàries que permeten la formació, seguiment i acompanyament a través de noves tecnologies.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia