(Entre totes I tots tenim que fer possible i segura la tornada més complicada, és hora de que tots ajudem, ells ho mereixen). Una vesprada de diumenge diferent, o així la sentim a Bétera Enfurecida una vesprada carregada d’il·lusió, una il·lusió que ve a tancar un parèntesi massa llarg, un parèntesi que es va obrir el passat 13 de març, quan de sobte quedaren en silenci els col·legis, quedaren mudes les pissarres, quedaren buits els patis i les aules, desaparegueren les motxilles dels nostres carrers, si sempre hem dit des de Bétera Enfurecida que el comerç local dona vida a un poble, ara podem dir que les escoles són la vida del poble. Massa temps privant als xiquets de les experiències que deuen viure per aprendre, massa temps privant-los de ser xiquets (cuidao era necessari, era una mesura molt necessària per al moment que estàvem vivint).

Hui, 6 de setembre, volem posar en relleu el gran esforç que la gran majoria o tots i totes les mestres van fer durant el confinament, que eixe dret a l´educació que tenien i tenen els xiquets no es vera afectat, tenim que donar fe, que es van reinventar i feren honor a la verdadera essència de la seua professió, és un orgull tindre eixos mestres a les nostres escoles i instituts.

En Bétera Enfurecida vos tenim hui a tots en el nostre pensament, però per un motiu d´alegria, demà fareu realitat eixe desig que expressàveu amb el TORNAREM i és que per fi a partir de demà podrem dir HEM TORNAT, a totes els/les ALUMNES des d’infantil, primària, ESO, Batxillerat, FP, PMAR, Graus, fins als que començareu estudis universitaris, a tots els de la LLOMA DEL MAS, CAMP DE TÚRIA, NUESTRA SENYORA DEL CARME, MARQUES DE DOS AIGÜES, IES LES ALFÀBEGUES i TAMBÉ ALS QUE ESTUDIAREU FORA DEL POBLE.

Als i les professores, els nostres mestres, a conserges, personal d´administració dels centres, monitors extraescolars, monitors/es de menjador, auxiliar de cuina i menjador escolar, monitors de bus escolar, personal de neteja, mares i pares, hui vos tenim en ment a tots els que conformeu la comunitat educativa de Bétera, han sigut mesos molt durs, massa llargs, però per fi tornaran a obrir les escoles, per fi tornaran a tindre veu les pissarres, per fi tornaran els somriures als patis massa temps buits, per fi tornaran les experiències de vida, eixes tan necessàries per a continuar creixent com a persona, i és que l’educació és un dret que va més enllà d’aprendre ortografia, a multiplicar, història o els rius, l´educació ens forma com a persones, i és eina necessària per una societat que avança.

Demà es tornaran a omplir els carrers de Bétera de xiquets carregats amb les seues motxilles, que a banda de llibres aniran carregades d’il·lusions i moltes ganes.

Per tots VOSALTRES, des de Bétera Enfurecida vos desitgem MOLTS ÈXITS I QUE GAUDIU MOLT. NO CAL DIR QUE ENTRE TOTS TENIM QUE FER POSSIBLE QUE LA TORNADA, QUE SERÀ TAN COMPLICADA, SIGA AMB TOTES LES GARANTIES, TINGUEM PACIÈNCIA I AJUDEM EN TOT ALLÒ QUE PUGUEM.

Escrit per Bétera Enfurecida.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia