El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va anunciar aquest dissabte que els rastrejadors militars oferits pel Govern per a evitar la propagació del coronavirus començaran a operar a Madrid, València i Múrcia aquest dilluns.

Segons les últimes dades facilitades per Sanitat dimecres passat, totes les comunitats menys Catalunya, el País Basc, Castella-la Manxa, Aragó i Extremadura, a més de Ceuta i Melilla, havien sol·licitat ja a aquest departament l’ajuda d’algun dels 2.000 rastrejadors militars.

Els treballs que realitzaran aquests militars s’emmarcaran sota el lema “Missió Baluard”.

Amb aquest nom es vol ressaltar el treball de les Forces Armades, seguint la definició del terme, “com a punt fort de la defensa contra l’assalt de tropes enemigues”, ja que seran una peça fonamental i bàsica de defensa contra el virus en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes, segons s’explica des del Ministeri de Defensa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia