Posem fi a una de les millors etapes de tot l’any. Aquesta etapa en la qual hem gaudit, hem viscut experiències meravelloses que ens emportarem en el cor fins al següent any. Ens emportem a persones noves amb les quals hem compartit moments que han marcat molt en ella i, sobretot, hem fet que un any tan aclaparador i horrible s’haja pogut arreglar i convertir-se en un any una miqueta diferent.

Benvolgut estiu: fa uns mesos em recorde que et vaig dedicar un dels meus escrits a l’hora de la teua arribada, en el qual t’exposava tot el que esperàvem absolutament totes les persones de tu. Demanàvem desitjos cridats al cel per a veure si es feien realitat. Doncs bé, després de dos mesos en els quals he pogut viure intensament aquesta meravellosa estació puc dir que ho has aconseguit.

Has fet que conega a gent. M’has fet viure experiències inoblidables amb persones meravelloses al meu costat que l’han millorada fins i tot més encara. M’has fet adonar-me del que realment importa: la família i aprofitar cada minut del nostre temps lliure amb ells i muntar plans que mai havies fet, però que a l’ésser un estiu tan diferent però alhora tan únic ens ha portat a fer-los.

Una de les majors lliçons que m’has donat al llarg de tots els mesos que et componen és una de les més importants de la meua vida. I és que moltes vegades has de dir adeu a alguna cosa o a algú quan no vols, que hi ha gent que es queda no en el camí però que realment, aqueix adeu, es diu per a donar-li la benvinguda a persones o coses que prometran fins i tot més.

Ha sigut un estiu una miqueta diferent. És veritat que ens han limitat moltes coses, que les abraçades que sempre donàvem per cortesia es van esfumar per a només poder fregar-nos el colze i adonar-nos del que realment signifiquen aqueixes abraçades i, que els pocs que hem donat, ens han fet gust de màgia.

Un estiu diferent, sí. Tots ho sabem, però també ha sigut un dels millors perquè hem sabut aprofitar cadascun dels moments que la vida ens ha pogut oferir després de mesos aquestes a les nostres cases i veient mínimament la llum del sol.

Benvolgut estiu: aquest escrit va dedicat a tu, per a posar-te aqueix fermall final que tant et mereixes i en el qual tant he estat pensant. Un any més, ens has regalat riures, viatges, noves reflexions, noves persones, noves experiències que se’ns quedaran gravades en les nostres retines. Però sobretot i per a mi, el més important: ens has regalat lliçons de vida tant a majors com joves, o fins i tot passant pels cors dels més xicotets.

Espere veure’t molt prompte, sent el mateix de sempre: tan únic i irrepetible com a anys anteriors i, sobretot, continua aportant-nos tantes coses.

Fins a l’any que ve!

Vega Archer i Rios
Imprimir article
Comenta aquesta notícia