Des de l’Associació de Veïns del Camí Paterna volem denunciar, una vegada més, que en determinades zones de la nostra urbanització se segueix sense recollir les bosses de podes (adjuntem fotos fetes totes hui  dilluns dia 7 a la vesprada), situació que provoca situacions lamentables tal com es pot veure en les fotos que adjuntem.

Recordem que són “els dilluns quan en teoria”, es recullen les bosses de poda i altres estris, a la nostra urbanització, esperem que aquesta situació, s’esmene  al més prompte possible i no haver de continuar esperant que passen setmanes perquè les mateixes siguen recollides.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us  perquè utilitzen les mesures diponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint a l’Ecoparc a depositar les andròmines velles, mobles, etc.

Pel que, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que pose els mitjans tècnics i humans necessaris per a donar una solució, de manera urgent a les situacions ací descrites.

En Bétera, a 7 de septiembre de 2020.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia