El veí de Bétera Vicent Escribà és el gerent propietari del restaurant “La vigueta”, ubicat a la Pobla de Vallbona. D’altra banda, la veïna Mª Luz Aparísi, cosina germana de Vicent, és la cap de cuina d’aquest citat restaurant. Mª Luz compta amb una llarga experiència professional entre fogons.

Aquest establiment hostaler va nàixer fa dos anys i, a més, aquesta mateixa gerència compta amb un altre restaurant a Bétera (La volteta) des de fa sis mesos. Sota la signa de “Grup Escribà”, compten amb una filosofia de treball on prima la proximitat al client i “ser molt acollidor de cara a la gent”. De fet, les verdures que s’utilitzen al restaurant són del camp del pare de Vicent i els seus plats són casolans, “la cuina de tota la vida” amb un toc personal.

Aquesta fórmula ha aconseguit que aquest restaurant guanye un concurs a la televisió autonòmica de la Comunitat Valenciana, on s’enfrontava a dos restaurants més. En aquesta edició del programa “Cartes en joc” es tractava de premiar al local més casual de la comarca del Camp de Túria. Els altres dos locals participants es troben a l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve.

Qui desitge veure el programa sencer, si ahir no el va poder veure, té l’oportunitat de gaudir d’ell amb l’opció “a la carta”: fer clic ací.

Des de Betera.com volem donar-li a Vicent i Mª Luz la nostra més sincera enhorabona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia